Jucători Serie A
Nu sunt rezerva nimănui
7 noiembrie 2021
0
, , ,

Nu e nimic mai deranjant probabil, într-un vestiar în care se respiră un aer tare așa cum e la AC Milan, decât să-ți răsufle statutul în media și să facă ecou în subconștientul tuturor, chiar dacă nu e un secret.

În urmă cu două zile, Ciprian Tătărușanu a răbufnit în presa din Italia, înainte de Derby della Madonnina. La ei, moda e ca legendele să vorbească în prefața unui meci care arde tot orașul pe dinăuntru, plus o săptămână după. Legendele, nu jucătorii.

Din liniștea care-i dă energie, Tătărușanu, unicul titular sigur după accidentarea lui Maignan, a dat întrebărilor simple un răspuns cât un titlu de știre.

„Nu sunt rezerva nimănui și nu sunt așa bătrân cum spuneți”.

Retras de la națională, Tătă nu are cum să îi învețe pe italieni că bătrânețea nu există, pentru că știu deja. A fost un mesaj pentru România și pentru noi toți cei care ne ghidăm după câteva etichete pe care nu le pricepem din fotbalul nostru absurd.

În Italia, al doilea portar contează enorm în calculele unui sezon întreg, echivalentul profesionistului care trebuie să intervină atunci când e cea mai mare nevoie. Valoarea adaugată.

Tătărușanu a apărat un penalty la 1-1 în Milan – Inter în fața lui Lautaro Martinez, acesta fiind și scorul final, iar fanii rossoneri nu-și așteaptă șicanele o săptămână întreagă de la verișorii de dincolo de Dom.

Cu două de zahar sau nu, la 35 de ani e bornă atinsă, nu lașitate profesională.

Al doilea, nu rezervă.

Despre autor

George Nistor

Pe aceeași temă

/ Poti citi următoarele postări:

napoli rudi garcia

Rudi Garcia a ales a doua cale

Nu e nimic mai deranjant probabil, într-un vestia...

Citește mai mult
inter ac milan 5-1

Poză de familie pentru a doua stea

Nu e nimic mai deranjant probabil, într-un vestia...

Citește mai mult
Carlo Mazzone

Carlo Mazzone se va întoarce într-o luni

Nu e nimic mai deranjant probabil, într-un vestia...

Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *