Antrenori Serie A
Moftul lui Antonio Conte. Să ceri pentru că vei da foarte târziu
26 august 2020
0
, ,
antonio conte inter

Unii antrenori caută liniștea mai mult decât orice în momentele grele, alții agită spiritele pentru echipă, pentru conducere sau pentru interesul propriu. Antonio Conte scutură pătura de trei săptămâni la Milano, iar asta nu le place deloc suporterilor.

Relația dintre Antonio Conte și fanii interiști a fost tensionată de la început, dar nu ultra-vehementă. Ambele tabere au înțeles că ea se poate îmbunătăți, s-au dat șanse în acest sens.

Antrenorul a mers mai departe de atât și a exprimat public nemulțumirea față de conducerea clubului, care nu se ridică la un nivel acceptabil statutului său, motiv pentru care rezultate nu vin. A spus o dată, a declarat și că va face propriul bilanț, că va urma o analiză.

Transferuri s-au făcut la Inter, în limita primului an de mandat, au venit jucătorii doriți de principal, atât cât a putut convinge financiar, dar și ca proiect. Totul pe plac aici.

În fapt, ca neutru din ce observ, nimeni nu a înțeles ce a vrut Conte din spatele unei idei ce a fost evidențiată mult prea generalist, chiar de către el. Aș spune că e un mod de a se plasa mai presus decât clubul. S-a cocoțat pe steluța de pe siglă pentru a pune într-o lumină foarte proastă totul.


Ieri, după ședința de trei ore de la Milano cu patronul Steven Zhang, Inter a emis un comunicat din cuvinte puține, pentru a non-știriza informația care rulează de câteva zile. S-a făcut la loc liniște, râmâne toată lumea, dar de la ce a pornit totul?!

A fost un mic cutremur intern produs de antrenor, pentru că Antonio Conte vrea să fie unicul pol în club, pentru că i se cuvine – crede el – dar mai ales pentru că e conștient că nu poate oferi în perioada imediat următoare schimbul pentru investițiile făcute.

Conte la Inter nu este până acum mai mult de un Luciano Spalletti mai bine plătit, un Stefano Pioli cu trecut notabil, un Roberto Mancini cu lot.

Iar o finală pierdută nu se pune în CV, se scoate.

Fotomontaj: geonis.ro

Despre autor

George Nistor

Pe aceeași temă

/ Poti citi următoarele postări:

napoli rudi garcia

Rudi Garcia a ales a doua cale

Unii antrenori caută liniștea mai mult decât or...

Citește mai mult
inter ac milan 5-1

Poză de familie pentru a doua stea

Unii antrenori caută liniștea mai mult decât or...

Citește mai mult
Carlo Mazzone

Carlo Mazzone se va întoarce într-o luni

Unii antrenori caută liniștea mai mult decât or...

Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *