Liga 1 Social Tribuna
Pariu că nu-i banul?
24 septembrie 2018
0
, , ,

 

Cu bani se descurcă toată lumea, cu puțini bani doar cei isteți. Și aici ar putea fi o temă de discuție de studenți la ASE, așa că nu voi cădea în păcatul lui Dinamo, să dezbat prea mult banii sau lipsa lor.

Dincolo de bani, posibilități și altele, ieșirea lui Bratu a fost pe cât de directă, pe atât de eșuată pentru că nu a dus la nimic bun și parcă la nea Riciu la Școala de Antrenori despre asta îi învăța. Să fii constructiv, să nu pierzi lotul, să 4-4-2, ceva de genul.

 

Ori Bratu a făcut ceea ce are interzis un antrenor profesionist, care antrenează o echipă de profesioniști, așa cum le spune contractul. A desființat un jucător din punct de vedere moral. Atenție! Nu sportiv, nu tactic. Cum era clișeul ăla cu rufele și cu familia?

Pe Nistor puteai foarte bine să îl scoți din lot, să îl pui să dea ture de Ștefan cel Mare și să ai vestiarul curat. De aici vine și frustrarea lui Bratu, pentru că nu a avut puterea necesară să facă această mișcare. Aici l-a durut cel mai mult.

În continuare nimeni nu știe cine e Alexandru David și care sunt punctele lui comune cu fotbalul? Isteț în vorbe, nici câinii de la poartă nu îl cunosc, darămite cei de pe piept?! În toată discuția asta, Ionuț Negoiță e ca puștiul ăla care juca de-a v-ați ascunselea, trebuia să se ascundă, dar a ales să fugă în casă, în timp ce unul îl căuta de zor. Liniștitor și cool, imoral pentru barca sa.

 

Mă uitam zilele trecute la Dănciulescu, după anunțul plecării și parcă era alt om. Total eliberat, zâmbitor, de-a dreptul degajat. O imagine ciudată dacă e să pui în oglindă limba de lemn și jocurile cretine de imagine, pe care le-a practicat constant și fără remușcare, eu știu?!.

Dinamo a vrut să ascundă dorința lui Nistor de a pleca, în dorința lui de a rămâne, ceea ce a fost mult prea mult. Nu poți să îl acuzi că a vrut să plece la Steaua, poți să îl acuzi de dinamovism fals, iar de asta teoretic trebuie să se ocupe cei din club. Toate acestea sunt semne ale mediocrității, nu ale lipsei de finanțe.

Dinamo nu și-a perdut câinii, chiar dacă nu oferă recompensă.

Urmează Claudiu Niculescu. Iarna e grea și cămara goală.

 

Despre autor

George Nistor

Pe aceeași temă

/ Poti citi următoarele postări:

cesare prandelli adrian mutu sports festival retragere

Cealaltă retragere silențioasă de la Cluj

  Cu bani se descurcă toată lumea, cu puți...

Citește mai mult
dinamo mircea rednic

Dinamo ratează momentul sincerității

  Cu bani se descurcă toată lumea, cu puți...

Citește mai mult
cagliari parma dennis man razvan marin valentin mihaila

Cagliari – Parma. Când furia și disperarea și-au dat mâna

  Cu bani se descurcă toată lumea, cu puți...

Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *