Champions League
Gânduri împrăștiate, Napoli-Liverpool
18 septembrie 2019
0
, ,

Am ales Digi 2 pentru ceva mai multă substanță și pentru lucruri de demonstrat, pe care le puteam vedea. Sunt din ce în ce mai mulți și a devenit aproape o semiblasfemie să nu spui de bine de Liverpool, deci în compensație voi contura că Napoli a făcut o partidă de manual, mai ales dacă mă raportez la startul din campionat.

Aici e meritul lui Ancelotti care a adus, acum, când era cel mai important, echilibrul în joc, printre atâția jucători de profil ofensiv prezenți pe teren. Gafe puteau fi și la Napoli (vezi stângăcia lui Manolas), dar s-a decis în ultimele zece minute, când o mai dai și pe noroc.

De altfel, cam fără reacție Klopp, nu vi se pare?! De apreciat și trecut în CV-ul nepoților lui Mario Rui că Salah n-a mișcat acolo. A fost prețioasă intrarea lui Llorente, jucător adus cu sila la prima vedere, dar care ar putea avea un rol determinant pentru momentele „în care se poate mai mult”. Lungește echipa adversă, trage mult de apărări. Spații, spații pentru viteziști. A doua oară, exemplar a făcut-o și cu Sampdoria.

Mai meseriaș azi Carletto. Mai cu trusa la el.
Nu mai doarme nimeni sub Vezuviu.
Weekend frumos, Napoli!

Sursa foto deschidere: Everything Napoli- Twitter

Despre autor

George Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *