Bundesliga Social Tribuna
Azi se reia Bundesliga. Mi-ar plăcea să nu ne dezamăgim
16 mai 2020
0
,

Astăzi începe Bundesliga, așa cum era de așteptat, germanii s-au mobilizat primii și devin modelul. După ei, totul e mai simplu, e de ajuns să privim puțin la ce pregătesc acum – pentru fotbalul de peste o lună – Spania, Anglia și Italia: modelul german adaptat resurselor pe care le au la dispoziție.

Foarte mulți suporteri neutri abia îl așteaptă, ceva mai mult decât au așteptat unii campionatul din Belarus la TV, ceva din orizonturi mult prea închise. Nu a fost marketing așa cum nu e nici acum, Bundesliga se reia pentru că e în sănătatea și rigurozitatea ei să se reclădească imediat.

Pentru cine nu a fost atras până acum, Bundesliga nu va nici de acum înainte o primă opțiune, chiar și cu scaunele acelea curate bec în fundal, peisajul de pustiu și pauzele de crampe nu fac bine ochiului nicicând. Dacă mi-a plăcut în fotbal fantezia mai mult decât rigoarea, așa va fi și de acum înainte.

Sper doar să nu ne dezamăgim foarte tare când îl vom avea din nou, la discreție, pe orice interval orar posibil. Asta ne-ar mai lipsi după două luni surde în care am uitat multe, însă pretențiile de suporter au rămas aceleași.

E frumos să ai opțiuni, iar asta te face să te simți liber. Cât despre Bundesliga, chiar nu trebuie să placă tuturor, e vorba de preferințe. La fel cum nu am întâlnit până acum pe nimeni care să-l aibă idol pe Oliver Kahn, dar asta nu înseamnă că nu a fost de un profesionalism impecabil, rar. Imaginea neamțului neoaș.

sursa foto: panfeeds.com

Despre autor

George Nistor

Pe aceeași temă

/ Poti citi următoarele postări:

cesare prandelli adrian mutu sports festival retragere

Cealaltă retragere silențioasă de la Cluj

Astăzi începe Bundesliga, așa cum era de aștep...

Citește mai mult
cagliari parma dennis man razvan marin valentin mihaila

Cagliari – Parma. Când furia și disperarea și-au dat mâna

Astăzi începe Bundesliga, așa cum era de aștep...

Citește mai mult
serie a 2020-2021 scudetto sezon var campionat

Serie A 2020-21. Câteva convigeri și dorințe

Astăzi începe Bundesliga, așa cum era de aștep...

Citește mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *